miercuri, 22 octombrie 2014

Ţara cu sau fără viitor

Un popor care votează corupţi, impostori, hoţi şi trădători, nu este victimă! Este complice!” GEORGE ORWELL

M-am săturat să tot asist la diverse răbufniri în mediul virtual cât şi în jurul meu, răbufniri la adresa unora sau altora în funcţie de convingerile fiecăruia. M-am săturat să fiu furat, să fiu minţit, să fiu jignit, să rămân fără speranţă în ţara mea. Da, poate că aş schimba „ţara mea” cu alta dacă aş fi oportunist şi puţin politician, mi-ar fi simplu, numai că nu sunt şi încă mai miros, mai gust ţărâna aceasta românească.

Suntem anihilaţi de „teroriştii cu gulere albe” politicieni care se luptă în primul rând între ei pentru că noi nici măcar nu contăm.

Mai vine din când în când vremea să contăm, să votăm, ce-i drept eu n-am mai făcut-o de mulţi ani şi poate că-mi pare rău, dar parcă încep să cred, să sper că acum contează. Nu mai vreau să las chiar totul la voia întâmplării în ceea ce priveşte viitorul copilului meu şi nici al copiilor voştri, ai noştri.

Cine sunt eu ca să-mi permit să-ţi dau sfaturi? Un nimeni, un nimeni ca şi tine care doar ACUM contează. Cu cine sa votam? Cu dracu’, dar nu cu ăştia!

Niciun comentariu: